KLICK DI SINI KALAU ANDA BLOGGER

Wednesday, 2 November 2011

AKU CABUT GIGI...

Ok x title aku tu...hehehhehe....ni nk citer sikit kemarin pi cabut gigi kat Uia (Universiti Islam Antarabangsa), Kuantan...gigi gerham aku dah rosak degan reput terpaksalah dicabut...huhuhu....:-(

Ingatkan gigi blh diselamatkan tp last-last dh boleh diselamatkan dh...teruk juga nk cabut gigi geraham sebatang ini pun...mula2 Dr Pelatih yg buatkan...masa dia check mula-mula tu..dia kata mcm gigi aku nie blh diselamatkan lg tp bila dia minta pendapat Dr Pakar,kata baik cabut dr simpan takut nanti teruk plak....

Dr Pelatih tu..siap bg bius kat aku...dia kata ubat bius ni akan buat aku rasa kebas....ubat nie blh tahan sampai 2 jam....Dr Pelatih tu mulalah nk cabut gigi aku...tp gigi aku last-last Dr Pakar yg buat...teruk jugalah nk mengeluarkan gigi geraham aku nie....Dr tu guna alat...bunyi mcm nk drill dinding aje..huhu...nyliurnya dengar...berdebar-debar rasanya....

Setelah hampir 2jam...akhirnya berjaya juga gigi geraham aku dicabut...(lupa plak nk tangkap gambar gigi)...panjangnya gigi geraham aku....balik umah aje..bila ubat bius dah habis mulalah aku rasa sakit...tp alhamdulilah hari nie dh ok dh...

Itu saja citer saya...hehehehe....layan zazzz...........

No comments:

Post a Comment