KLICK DI SINI KALAU ANDA BLOGGER

Tuesday, 17 January 2012

AUDIT DARI SIRIM...

Hari ini 18 hb Januari 2012, ada audit dr Sirim datang opis aku untuk pensijilan semula ISO....nk audit tu seharian aje...tp persiapan yang kena buat dah berbulan-bulan lamanya....
Aku ditugaskan untuk handle bahagian latihan....kena update fail-fail latihan staf kat opis aku nie...tp last2 minit kena tukar borang....guna borang lain....Boss aku ('makcik') plak lepas tangan sbb katanya dia dah nak pindah ke KL....tp dia ada mintak tangguh sampai ujung bln nie...sepatutnya dia masih staf kat sinilah kan....
Aku org bawahan saja...ikut ajelah arahan yang diberi tapi membebel juga aku....akhirnya hari nie hari audit....selamat beraudit untuk aku nanti....Jom layan gambar-gambar masa aduit tu...:-)



 
Banner Audit SIRIM

My Big Bos (Bhg Koporat JKR Pahang)  dgn Auditor
Taklimat dulu sebelum diaudit....
Auditor
Senyum selepas selesai audit
 Aku....:-)
 Aku...:-)
 Dato' Pengarah JKR Pahang dgn Auditor
Dato Pengarah JKR Pahang dgn Auditor



No comments:

Post a Comment