KLICK DI SINI KALAU ANDA BLOGGER

Monday, 13 February 2012

BEN ASHARI AJAK BACA BLOG AKU


1)Kenapa Patut Baca Blog Aku

Blog nie mcm kisah diary akulah.Citer pasal keluarga aku, tempat-tempat menarik, makanan @ resipi...

2)Berikan satu etri menarik anad sebagai bukti blog anda menarik?

Secara ringkasnya Blog aku masih bru lg...sbb sy baru aje berblog nie...nie citer campur-campur kira rojak ler...ada citer pasal personal aku, citer makan-makan dan macam-macam ada..hehehe...Entri yang paling saya suka

Koleksi Novel Saya

24 comments:

  1. selamat dtg huzaina ke dunie blog ..
    kalau boleh tukar komen nie ke pop up komen tau , lebih mesra huzaina .. ;)

    saya di pekan ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ieda....sy kat Kuantan...insyallah nanti sy follow blog ieda plak...thanks

      Delete
  2. Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
    Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
    Hehehe...Thanx ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..sbb sudi singgah kat blog saya..:-)

      Delete
  3. dari blog abg ben smpai ke sini..
    follow~
    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..sbb sudi singgah kat blog saya..:-)

      Delete
  4. hi! singgah dr blog abg ben :)
    dr segmen yg sama jugaa.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..sbb sudi singgah kat blog saya..:-)

      Delete
  5. hai salam perkenalan, jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..sbb sudi singgah kat blog saya..:-)

      Delete
  6. Salam dari segmen Abg Ben ni :)
    hihihi singgah sini
    pandang kanan, kiri, atas, bawah dan ikut kamu :)
    jom jenguk2 saya pulak.

    http://zetchixy.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..sbb sudi singgah kat blog saya..:-)

      Delete
  7. singgah tambah ilmu =)

    http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..sbb sudi singgah kat blog saya..:-)

      Delete
  8. Salam perkenalan daripada saya, Najwa ^^

    Dari segmen yang sama jugak. Dah baca dah blog awak. Memang best! hehe :)

    Kalau sudi, singgah la blog saya yg tak seberapa ni. haha! :D


    http://storyofnurnajwa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..sbb sudi singgah kat blog saya..:-)

      Delete
  9. Salam perkenalan dari sihatimerahjambu

    -datang singgah dari segmen abg ben
    azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  10. Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
    Dah follow awak pun..

    http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  11. Eza singgah sini tauuu :D dari segmen yang sama... Salam kenalan dari Eza kababoooom! :D

    ReplyDelete
  12. dari blog BA terus lepak sini & follow juge. lucky no 50. buatla review. hee. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  14. hai....dari blog BEN.saya followww

    ReplyDelete