KLICK DI SINI KALAU ANDA BLOGGER

Wednesday, 22 February 2012

JALAN-JALAN KAT BUKIT TINGGI 11 FEB 2012

11 FEB 2012 lepas...en hubby ada kursus kat Janda Baik mintak aku pi ambik dia kat sana...mula-mula tu plen nak bercuti-cuti sambil tido kat hotel...tup tup time tu ada plak xtvt kat sekolah si abang Nu'man...ada Majlis Pemufakatan Tahun 6...sebab tahun nie Abang Nu'man dah Tahun 6 dh (dh nak jadi ank bujang dh anak teruna aku)...Pihak sekolah buat perbincangan tentang xtvt yang bakal diaorang buat untuk Tahun 6 nanti...Majlis habis pun dh pkl 1.30 ptg....so aku terus drive ke Genting Sempah sbb janji dengan en hubby nak ambik dia kat situ...

Perjalanan dari Kuantan ke Genting sempah dalam 2 jam...Alhamdulilah akhirnya aku selamat sampai kat sana walaupun byk halngan (si kecik, Fizi x mau duduk kat seat dia) so kena pegang dan drive slow2...smpi stesen minyak..beli biskut bru dia mau dok diam)

Sampai kat Genting Sempah anak2 nak makan McD kat sini...tu tmpt persinggahan kami kalau perjalanan balik ke kampung....hehehe...Habis makan tanya En Hubby kita nak kena mana...aku kata apa kata kita naik Bukit Tinggi sbb selama kat Kuantan nie x pernah lagi jejak kaki kat sini...so naiklah kami sampailah kami kat sini...sblm dapat naik kena bayaran dulu ikut person...dewasa RM 12...Kanak-kanak Rm 6...

Jomlah layan gambar2 kat sini..hasil shoot dr En Hubby dan si Abang Nu'man...











8 comments:

  1. Replies
    1. cuti2 malaysia...maklumlah dok Pahang..hehehe

      Delete
  2. manis kak ina pakai baju kurung p berjalan2...
    ~Sapa gadis 3 orang yang tangkap gambar dgn kak ina tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...ada majlis kat sek numan tulah yang berbaju kurung tu..hehehe...awek2 dari mogolia dan khazatan...hehehe..:-)

      Delete
  3. WOW...MMG DAH LAMA NGIDAM NK PEGI SANA....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngidam yek???tak ada apa sgt pun kat sana..masuk kawasan tu dhlah kena byr...barang mahal....cuma mmg permandangan dia cantik mcm kat oversea...hehehee..

      Delete
  4. syok nya kak ina. hehe. sikit je gambar pemandangan

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar pemadangan x banyak sgt pun sbb kak ina pi pun dh petang dah..x tido situ pun balik hari aje

      Delete