KLICK DI SINI KALAU ANDA BLOGGER

Wednesday, 15 February 2012

TAHNIAH BUAT EQBAL ZACK...


TAHNIAH kepada EQBAL ZACK (ni member satu 'U' dgn aku dulu) sebab dh menang kategori Best Lifestyle Blog of The Year dalam MSMW 2012..meh baca entri pasal ni kat SINI

"Assalamualaikum...I would like to thank you to all my followers once again for your loyalty and love. As an expression of my appreciation for all of your support, I got this small gift, ALAIN DELON set for you..." (Eqbalzack.com, 2012)


Entri khas buat otai blogger,Eqbal Zack sebab dh menang besar untuk kategori tu.. jgn lupa pakai smart bila nak ambik gambar dengan trofi bila naik pentas nanti... hehe..

Okay nak ajak kawan-kawan kat luar sana join bende ni, korang tak nak hadiah belt free ke? mana tau ada rezeki korang, meh la try: Syrida dan Siti Hajar


Dan korang yang lain nak join boleh klik link

http://www.eqbalzack.com/2012/02/alain-delon-just-for-youand-you.html

12 comments:

  1. Replies
    1. tulah dh jd org glamer dh kwn sy tu..hehehe

      Delete
  2. as salam dan salam perkenalan...
    thx singgah blog dan tenkiu atas doamu...

    congrats to eqbal....
    sapa tau one day u plak leh jadik gitu *wink*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...sy suka2 aje berblog nie x mcm eqbal..dia dh jd sifu blogger..hehehe

      Delete
  3. Salam . huda dari blog contest abg eq .

    Nice and happy blogging . weeee :D

    all the best puan huzaina :)

    ReplyDelete
  4. wah...best kan kak...glamer gitu....kite ni blog kecil-kecilan tumpang hepi jek laa heheeheheh

    ReplyDelete
  5. As Salam. Zaki singgah dari blog abang Eqbal.
    Wah untung la satu U kan. Hehehe :)
    Good luck yer

    ReplyDelete
  6. salam kak Huzaina....eh!da blog ke??Ct link ur blog yerr...^____^

    ReplyDelete
  7. Tahniah untuk eqbalzack..

    Kena tuntut ilmu tu kalau nak jadi cam dia :)



    p/s : Harap sudi komen utk entry contest MJ ye
    http://denaihati.com/nikon-d90-gadget-impian-mj

    ReplyDelete