KLICK DI SINI KALAU ANDA BLOGGER

Tuesday, 4 December 2012

NURIN SAMBUT BESDAY DI TADIKA

Salam semua... Alhai....lamanya blo g aku nie tak berupdate...sorilah...agak bzy sikit dan mood berblog x ada....rindu semua... Just nk citer kat yang sebelum cuti sekolah hari tu....aku kata kt Teacher Nurin nak sambut besday Nurin kat tadika dia...Besday Nurin 20 hb November...so time tu dah cuti sekolah dah...so tahun nie plak dah last dia kat Tadika tu...so dah alang-alang aku pun preparelah apa yg patut.... aku beli goddies...tempah kek online kat Honeycake Homemade...tempah kek Princess...Nurin mmg suka sangat dengan Priness nie....tempah apam potcodot kat Mycakeland Homeland...semua aku order online aje...kat area Kuantan siap ada penghantaran lg..hehehehe...:-) alhamdulilah majlis berlansung dengan meriahnya...kebetulan kat Tadika tu ada lg tiga orang kawan-kawan dia yang buat besday yang sama...hehehe... Jom tgk pic yang ada nie...Apa-apa pun thanks buat semua teacher kat Tadika Khalifah Scientist yang mendidik Nurin sepanjang 2 tahun kat sana...Buat Nurin...Ibu doakan semoga Nurin akan menjadi anak yang solehah..berjaya di dunia dan akhirat..amin..:-)

1 comment: