KLICK DI SINI KALAU ANDA BLOGGER

Wednesday, 11 September 2013

JOM BUAT DESERT...PALOVA IN THE HOUSE...

Salam Hari Khamis semua... Hari nie nak citer pasal palova nie...kat opis hari tu ada buat jamuan raya...buat 'potluck' so aku bualah palova utuk geng-geng opis aku makan...nak tengok rupa palova aku tak...nilah rupa dia
dan ni juga...
rupa dia taklah cantik sangat sebab baru first time buat kan....tiba-tiba ada orang pulak nak order kat aku nie...hihihi...rezeki...lag juga kan kena buat dalam 30 biji...ni gambar dia
aku snap gambar palova yang dh siap dah sebelum aku hantar kat customer aku..... so macam mana...ok tak dengan palova aku nie...tapi rasanya tu rasanya dh ok...cuba cara persembahan dia kena dibaiki lagi tu..hihihihi....

Monday, 9 September 2013

SELAMAT BERTUNANG NAZRI & FA

Hai Smua... Dah lama blog ni tak berupdate kan...nie nak citer masa raya hari tu...3 Syawal lepas 10/8/2013..adik ipar aku Nazri Abdullah telah selamat bertunang dengan kekasih hatinya Siti Fakriah...
ni plak suasana masa majlis tu berlangsung...nak tahu tak masa majlis tu hubby aku dilantik sebagai jurucakap..alhamdulilah majlis tu berlangsung dalam suasana yang santai
ni gambar mak mertua aku dgn bakal menantu dia...kira nie menantu lastlah
ni gambar aku dgn biras-biras aku...aku yang sulung, yang pakai baju hijau tu no 2, baju merah tu no 3...family hubby aku nie semuanya lelaki...so mak mertua aku ada 4 memantu perempuan..hihihi
ni plak gambar hantaran...