KLICK DI SINI KALAU ANDA BLOGGER

Wednesday, 11 September 2013

JOM BUAT DESERT...PALOVA IN THE HOUSE...

Salam Hari Khamis semua... Hari nie nak citer pasal palova nie...kat opis hari tu ada buat jamuan raya...buat 'potluck' so aku bualah palova utuk geng-geng opis aku makan...nak tengok rupa palova aku tak...nilah rupa dia
dan ni juga...
rupa dia taklah cantik sangat sebab baru first time buat kan....tiba-tiba ada orang pulak nak order kat aku nie...hihihi...rezeki...lag juga kan kena buat dalam 30 biji...ni gambar dia
aku snap gambar palova yang dh siap dah sebelum aku hantar kat customer aku..... so macam mana...ok tak dengan palova aku nie...tapi rasanya tu rasanya dh ok...cuba cara persembahan dia kena dibaiki lagi tu..hihihihi....

3 comments:

  1. alhamdulillah rezekikan...ada org oerder..mesti sedap tuu..

    ReplyDelete
  2. wahhhhh diam2 akak dah amik order baking hah..... rezeki jgn ditolak ye kak hehheehehe

    ReplyDelete